Wednesday, May 1, 2019

Spagetti with anchovy & spring onion / アンチョビとねぎのスパゲッティ



Anchovy is helpful to make your pasta more taste-intensive because it makes a good stock. 
Also, it suits very well with the sour tast of the tomatoes. 
Very important thing is that you add the anchovy after the pasta is cooked! 
If you put the anchovy in the source at a very early stage and cook it for a long time, the nice fishy flavor will disappear. 

Also, I made a salad with the vegetables which are actually the leftover of the spring roll. 
I added a half of apple and some sunflower seeds, in order to make some changes from the leftover.

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アンチョビは良い出汁が出るので、パスタの味わいをより一層深めるために使えます。
さらに、トマトの酸味と良く合います。
大事なのは、アンチョビはパスタがゆで終わってから入れること!
もし最初の段階でソースに加え、長い間調理してしまうと、せっかくの香りが飛んでいってしまいます。

それから、先日の春巻きで使った葉っぱたちで、サラダを作りました。
味に変化を持たせるため、リンゴ半分とひまわりの種を加えました。






Bon appétit!

Azu

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